Een leven in licht

Mijn verhaal

Ik ben gevallen. Op mijn hoofd. Met yoga. Ja, hartstikke zen!

Wat begon als een hersenschudding, liep uit in – wat ze noemen – een post commotioneel syndroom en een gaar gestoomde burn-out met angst als overkoepelend probleem. Alles dat altijd zo vanzelfsprekend voor me was, werd ineens een hele opgave. Een theekopje optillen was al te zwaar, een gesprek voeren verschrikkelijk, het einde van de straat mijlenver, om het nog maar niet te hebben over licht, geluid en drukte. Mijn lichaam steigerde aan alle kanten.

Dit gebeurde in december 2015. Gek genoeg is mijn leven sindsdien leuker dan ooit. Ik heb het putje geraakt, ben er vol ingedoken en heb mezelf op alle vlakken onderzocht en aangepakt. Een weg van vallen en opstaan. Een weg van reflecteren, creëren, doseren en inspireren. Een weg die ik nog steeds bewandel, maar die nu al tot ongekende vreugde heeft geleid. I’m burnin

‘Burnin’; de winst van een burn-out als je het mij vraagt. Ik had het geluk dat ik er op m’n 31ste (letterlijk) in één klap volledig af lag, waardoor ik alles in mij tot in de diepte moest aangaan. Maar zo gaat het niet bij iedereen. Vaak sluimert zo’n burn-out een beetje, ook bij mij in de jaren hiervoor. Ik had geen idee wat een burn-out precies was (of hoogsensitiviteit for that matter), laat staan hoe ik het had kunnen voorkomen, eraan toe kon geven en ermee om kon gaan.

Gedurende mijn revalidatie dook ik diep in mijn eigen wezen. Het gaf mij de kans om spiritueel te openen, om diepgewortelde energetische blokkades te ruimen en plaats te maken voor de hogere frequentie van licht en liefde. Ik leerde de subtiele energieën nauwlettend aan te voelen en hiermee te werken voor het helen van mezelf.

Iedereen kan zichzelf helen en ik zie dit proces als onze taak in dit leven. En daarom wil ik mijn ervaringen delen. Hoe ik het leven ervaar als een wonderlijke ontdekkingstocht vanuit een hoger bewustzijn, in de hoop dat het jou inspireert, herkenning biedt of handvatten geeft voor je eigen proces. Voor je persoonlijke groei, voor je e ‘wederopstand’. De zogenaamde donkere periodes zijn er niet voor niets wil ik alleen maar zeggen…

Ik heb het tot mijn persoonlijke missie gemaakt om anderen te inspireren en te helpen hun leven te creëren vanuit een plek van licht. Ik deel handvatten voor reflectie en ter vergroting van het bewustzijn en (zelf) acceptatie. Tools die mij geholpen hebben in mijn eigen proces, om mijn doen- en denkpatronen op celniveau te herprogrammeren, en zodoende body, mind en soul te integreren.

Enjoy the journey!

-X- Maike

 

P.S. Ik help anderen de kracht van hun unieke licht te ervaren en (her)ontdekken middels intuïtie workshops, 1:1 coaching (met het lichaams als voertuig) en energiewerk (energetische massage, clearing meditatie, healing).

Meer weten? Stuur me een berichtje via maike.works@gmail.com.

 

healing