Een leven in licht

Spirit Encounters

Spirit Encounters

~ bedoelde ontmoetingen, plaatsen en ervaringen ~

In vluchtige of tijdelijke ontmoetingen liggen soms levensveranderende schatten. Een connectie vanaf moment één diep en intens. Woorden overbodig, zielen die praten. Herkenning. Aantrekking. Afstoting. Een spiegel. Een les. In joy en in pijn.

Bedoelde ontmoetingen, situaties en inzichten, Frankrijk barstte ervan. Vooraf geen idee waarom ik daar moest zijn, de signalen hebben me er gebracht. Ze hielden me in vertrouwen, mijn ziel wilde hier zijn. Ik volgde mijn hart, mijn intuïtie die sprak, een hoger weten, en zo werd ik door een doorbraak geleid.  

Intens op vele vlakken. Het leven als een wonderlijk pad. Een speels avontuur. Het universum speelt met me en nieuwsgierig speel ik mee. Ik lach en voel de humor zoals sommige situaties zich ontvouwen. “seriously?!”

Ik observeer en voel de weerstand terwijl mijn spirits me – soms meer, soms minder – subtiel in een richting duwen. “ik wil niet, ik wil niet, ik wil niet, oké ogen dicht, armen open en gaan.” 

Ik geniet en voel de sensaties die mijn lichaam overspoelen als ik me overgeef, me strelen als een golf van liefde in een onbestemde zee. Een niet-in-woorden-te-vatten inner-tintelende stroom van spannend plezier dat me laat voelen “i’m alive!”

Ik voel een gefundeerde, universele geleiding in mijn gaan, in mijn ontplooiing als ziel hier op aarde, in dit leven. Toevallige ontmoetingen en gebeurtenissen worden ons gegeven, ter verrijking van ons begrip van onszelf, het leven en de wereld als geheel. Ik geloof dat alles precies zo bedoeld is zoals het komt (en gaat), het enige dat je wordt gevraagd: houd je je hart ervoor open en je ziel speels en vrij?  

Liefs Maike

Deel dit bericht


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *